Fairtrade Brunch 2019

De derde Fairtrade brunch wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 2 november van 10.30 - 12.30 uur in het Metzo College. De Stichting Fairtrade Gemeente Doetinchem werkt deze keer samen met René Klein, docent Horeca en Bakkerij aan het Metzo College. Samen met zijn leerlingen maakt René een heerlijk uitgebreid Brunchbuffet voor u klaar. Samengesteld uit Fairtrade, biologische en Streekproducten. Met fruit en een eitje. René vertelt bij de opening van de brunch waar hij alle producten vandaan heeft gehaald. Tijdens de brunch vertelt Stadsboerin Ellen Willems over haar initiatief. En Wethouder Ingrid Lambregts vertegenwoordigt de gemeente en laat horen waarom Doetinchem een Fairtrade Gemeente wil zijn.

We zijn heel blij met weer een groot aantal sponsoren. Zie hieronder. Dank zij hen maken we deze Fairtrade Brunch toegankelijk voor iedereen.De prijs voor deze brunch is slechts € 5,- per persoon, kinderen € 2,50. De brunch is ook aangemeld bij het meedoenarrangement.

U kunt zich opgeven bij a.peerenboom@fairtradedoetinchem.nl of via de inschrijfstrookjes op de flyers die in het gemeentehuis en op veel andere plekken in Doetinchem te vinden zijn.

Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 26 oktober. Er is plaats voor max. 200 personen. Wees er dus snel bij want helaas, vol is vol!

Kom gezellig mee-eten en laat u verrassen door het veelzijdige aanbod van deze (h)eerlijke Fairtrade Brunch. Volg ons op facebook fairtradedoetinchem.

2019-11-02-sponsoren-brunch-website-vierkant-1